Over Make.nl

Elke vertegenwoordigt verschillende kledingmerken uit de meest bekende modesteden van de wereld en verzorgt al meer dan 15 jaar garderobes van dames in het midden en hoger segment.

Onder de naam Make Atelier verzorg ik originele en niet alle daagse combinaties en houden dames met uiteenlopende achtergronden maar met een ding gemeen, chique, stijlvol en vrouwelijk, hun garderobes actueel. Service rijkt ver, daar hoort bij het maken van combinaties, de juiste maatvoering, het vermaken tot het indien gewenst het actualiseren van je collectie.

In mijn atelier ontvang ik dames die er graag goed uit willen zien en die de persoonlijke aanpak op prijsstellen omdat geen tijd of interesse aanwezig is om te winkelen in vaak een onpersoonlijke omgeving. Ook worden bij dames in eigen omgeving sets getoond.

Persoonlijke aandacht leidt tot een kleding beeld dat bij je past en waar je je gegarandeerd fijn en krachtiger in voelt. Sets die dus bij je passen en iets met je doen.

Ik ken je smaak, stijl en maatvoering hetgeen betekent dat je altijd de juiste keuzes maakt en als je geen tijd hebt dan verstuur ik de pakketten met complete sets op. Hier kunt u dan mee passen en de juiste keus maken.

De seizoensgebonden collecties worden permanent vernieuwd en geactualiseerd waarbij trends vaak afleesbaar zijn maar wel duurzaam draagbaar blijven door te combineren. Dit alles wordt bewerkstelligd door feeling te houden met de ontwikkelingen en vooraanstaande mode beurzen te bezoeken.

Mijn handtekening is onzichtbaar aanwezig gewoon omdat je je fijn en zelfverzekerd voelt in de juist outfit.

Ik heb een trouwe en fijne klantenkring opgebouwd en ook jij bent van harte welkom.

Klant

''Ach Elke. Ik vind het geweldig wat je voor mij doet! Ik probeer je overal onder de aandacht te brengen. Voor mij doe je het fantastisch en ik ben met alles zo blij''